The Birds and the Bee(r)s - zaterdag

19 October 2019 - 16:00 uur

Een beestachtig en uniek bierfestival op de Statie. Twee dagen, 30 speciaalbieren, één thema. Met muziek, lekker eten en heel veel bijzonder en lekker bier. 

Een uniek bierfestival op zaterdag 19 (16.00-23.00) en zondag 20 (tussen 14.00 en 21.00). Stel je voor: een gezellig bierpleintje waar je 30 nationale en internationale speciaalbieren kunt proeven. Allemaal hebben ze één ding gemeen: de naam van het bier of de brouwerij heeft altijd iets te maken met het dierenrijk. Inderdaad: the Birds and the Bee(r)s! Een grote beestenboel.

Proeven doe je natuurlijk met jouw speciale proefglaasje. En ondertussen geniet je ook nog van heerlijke hapjes. Gevogelte is daarbij de rode draad, hoe kan het ook anders in de Vogelverschrikkerfestivalweek? 

Tijdens en na het festival is er nog beestachtig goede muziek van andere vreemde vogels. Bereid je voor op onder meer Danny& Fritz, Calderas, Wouter van Weert en DJ Duo Fabelachtig. En mocht het nu echt hondenweer worden, weet dan dat je lekker droog kunt staan. Vallen de mussen van het dak? Dan zorgen wij voor de waterpistolen.

Kortom: het wordt beregezellig en daar wil je dus bij zijn! Nou, je bent van harte welkom hoor.