ARRANGEMENTEN / speciale gelegenheden
Feesten en partijen
Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, babyshower of gewoon een goed excuus om samen te komen – bij Mooi op de Statie maken we van ieder feest een onvergetelijke belevenis. Met sfeervolle ruimtes, smakelijke arrangementen en een enthousiast team dat met u meedenkt, zorgen wij voor een zorgeloos feest van begin tot eind.
Eerste 3 uur (inclusief bier, fris, wijn, 3x bittergarnituur en nootjes bij binnenkomst).
Ieder verlengd uur: +6,50 pp
Speciaal bieren/mixdranken:: +1,50
- Borrelplanken 6,50
- Nacho’s 3,-
- Extra ronde bittergarnituur 1,-
- Kaas/worst planken 2,50
- Bruchetta tomaat 2,-
- Trio bruchetta 3,-
- Portie friet 4,-
- Mini burger 4,50
- Wrap kip en zalm 2,-
- Yakatori spiesjes en Torpedo garnalen 3,-
- Seranoham rolletjes 2,-
- Vitello Tonnato 3,50
Prijzen zijn incl. personeel, eventueel gebruik beeldscherm en het in- en uitruimen van de ruimte. Het aantal getelde personen tijdens het event wordt uiteindelijk doorbelast met een maximaal verschil van 20% van het doorgegeven aantal gasten.
Vergaderingen
Bij Mooi op de Statie combineren we een gastvrije sfeer met alle faciliteiten die nodig zijn voor een productieve bijeenkomst. Of het nu gaat om een korte overlegsessie, een presentatie of een dagvullend programma met lunch of diner, wij zorgen dat alles tot in de puntjes is verzorgd.
Onbeperkt koffie/thee/water/cake
Exclusief zaalhuur à 125,-
Onbeperkt koffie/thee/water/cake
Exclusief zaalhuur à 150,-
Overige dranken worden apart genoteerd en doorbelast.
Prijzen zijn incl. personeel, eventueel gebruik beeldscherm en het in- en uitruimen van de ruimte. Het aantal getelde personen tijdens het event wordt uiteindelijk doorbelast met een maximaal verschil van 20% van het doorgegeven aantal gasten.
Buffetten
Koude gerechten
- Rundvleessalade gedecoreerd met gevulde eieren.
- Kartoffelsalade met ui, gebakken spek en bieslookringen.
- Rolletjes gekookte achterham met asperge gegarneerd met verse ananas.
- Salade van diverse geplukte slasoorten met spekjes, croutons en een kruidendressing.
- Een combinatieplateau van gebraden roasted porc ribrollade en een zachte kerriesaus en een ambachtelijk gebakken seizoenpaté met cumberlandsaus.
- Gerookte boerenham geserveerd met een variatie van meloen.
- Een visplateau belegd met gerookte forelfilet, IJslandse pecheurgarnalen en krabchunks met een romige cocktailsaus
Warme gerechten:
- Stroganoff: gebraden reepjes fricandeau in een zachte stroganoffsaus met een garnituur van champignons, ui, paprika en room.
- Saté ajam: gemarineerde en gegrilde kipsaté in een satésaus.
- Gehaktballetjes, gebraden in een saus naar keuze.
- Rijst fleur: gekookte witte rijst met een fris groentengarnituur.
Supplementen:
- Bruin & wit stokbrood. Kruidenboter uit eigen keuken.
Koude gerechten:
- Aardappelsalade met gebakken spekjes, gegarneerd met gevulde eieren.
- Knabbelschotel: grote variatie in frisse rauwkostsalades, geserveerd met passende dressings.
- Plateau met rolletjes beenhesp met asperge.
- Gerookte Ardenner ham met een variatie van meloen.
- Kaasplateau met diverse artisanale kazen uit het Vlaamse en Waalse land, geserveerd met stroop en tutti fruti.
- Presentatie van gebakken seizoenpaté met ajuinconfituur.
- Gevarieerde visschotel met onder meer gerookte zalmfilet, gerookte forelfilet, IJslandse pecheurgarnalen, verrijkt met een zachte dillesaus.
- Plateau gesneden haring met gesnipperde ui.
Warme gerechten:
- Breugel schotel: malse reepjes varkensvlees in een Provençaalse roomsaus met champignons.
- Beenhesp: licht gerookte, voorgesneden beenham, geserveerd met een Cumberlandsaus.
- Vlaamse stoverij: mager rundvlees met Trappistenbier, uien, kersen en room.
- Pommes gratin: dunne schijfjes aardappel, ui, en look. Gegratineerd met kaas.
Supplement
- Een variatie van Bourgondische broodsoorten, stokbrood en kruidenboter.
Koude gerechten:
- Een salade van rundvlees gedecoreerd met gevulde eieren en tomaten gevuld met een vleesmousse.
- Rijk gevulde pastasalade van fusilli met fijne groenten en tomatenchutney.
- Waldorfsalade van appel, selderij, mandarijn en walnoten met een yoghurtdressing.
- Een plateau gebraden limousine rosbief, geserveerd met een zachte mosterd-dillesaus.
- Gerookte Ardennerham, geserveerd met een variatie van meloen.
- Een plateau belegd met een salade van krab, gegarneerd met gerookte zalmfilet, gerookte palingfilet, gerookte forelfilet en Hollandse garnalen. Geserveerd met een zachte sherrysaus.
- Fromage: een assortiment kazen met onder meer Franse roombrie, rambol noix (noot), Bleu d’Auvergne, Kernhem en gegarneerd met druiven. Het plateau wordt verrijkt met een grove paté van het seizoen, geserveerd met een uienconfituur.
Warme gerechten:
- Boeuf Bourguignon: rundvlees gestoofd met rode wijn, champignons, spek, en ui.
- Varkenshaas archiduc: varkenshaas in roomsaus met paddenstoelen en cognac.
- Pekingschotel: gebraden kipfilet in een lichte sojasaus met bamboescheuten, Chinese paddenstoelen, paprika, sesam en sugar snaps.
- Rijst fleur: gekookte witte rijst met een fris groentegarnituur.
Supplementen:
- Bruin, wit en ciabatta stokbrood & gesorteerde luxe minibroodjes, kruidenboter uit eigen keuken.
Koude gerechten:
- Caprese van Romatomaten met mozzarella, olijven, pijnboompitten, olijfolie en een balsamicodressing.
- Een rijk gevulde pastasalade met kip, fijne groenten en een zachte pestodressing.
- Een plateau met diverse gedroogde Zuid-Europese worstsoorten waaronder Spianata romana, scudetto, catiatore, parmasalie, truffelsalami en chorizo.
- Een combinatie van diverse tapas waaronder olijven, pepedew en gevulde paddenstoelen, pinchos, pikante gehaktballetjes en een streekkaasje.
- Vitello tonnato: kalfsfricandeau op schaal met rucola, een kruidige tonijnmayonaise, kappertjes en tomaatbruschetta.
- Gedroogde parmaham geserveerd met een variatie van meloen.
- Carpaccio van ossenhaas met alfalfa, pijnboompitten, dressing en parmezaanse kaas. (gepresenteerd op kleine bordjes).
- Bonbon van gerookte zalmfilet met gemarineerde garnalen op een bedje van gemengde slasoorten en een zachte kerriemayonaise.
- Een combinatieplateau met Symfoniesalade, gegarneerd met gerookte makreelfilet, gerookte palingfilet, gekookte mosselen.
Warme gerechten:
- Vetapa: victoriabaarsfilet in kreeftensaus met cashewnoten en garnalen.
- Kipoesters à la ossobuco (kip in groenten-tomatensaus).
- Veau dijonnaise: gebraden kalfsreepjes in een zachte mosterdsaus met een garnituur van champignons, ui en room.
- Wilde witte rijst met frisse groentegarnituur.
Supplement:
- Diverse stokbrood, ciabatta, tapenade & kruidenboter uit eigen keuken.
Extra toe te voegen: Verse frietjes met mayonaise
BBQ Arrangementen
Gezellig, ongedwongen en vooral: heerlijk eten! Onze BBQ’s en buffetten zijn perfect voor groepen die willen genieten van een ontspannen samenzijn met volop keuze en smaak. Of het nu buiten in het zonnetje is of binnen in een sfeervolle setting – wij zorgen voor een compleet verzorgde beleving waarin u alleen nog hoeft te proeven en te genieten.
Hamburger, filetlapje, BBQ-worst, kipspies, diverse salades, sauzen, vers fruit en stokbrood met kruidenboter.
Hamburgers, speklap gemarineerd, kipspies, pepersteak, diverse salades, sauzen, vers fruit en stokbrood en kruidenboter.
Gebraden spareribs, runder hamburger, varkenshaas medaillon, kip-saté, zalmmoot, garnalenspies, diverse salades, sauzen, vers fruit, stokbrood en kruidenboter.
Zalmmoot, biefstuk, kipspies, spareribs, hamburger, saté van de haas, groentes, aardappel, diverse salades, sauzen en stokbrood en kruidenboter.
Inclusief de exclusieve Smoker BBQ en chefkok
* Exclusief bereiding op de bbq. Natuurlijk kunnen we wel zorgen voor een perfecte bbq-chef. Hiervoor rekenen we € 50,00.
Koffietafels/Nagedachtenisborrel
Een moment van samenzijn, herinneringen delen en steun vinden bij elkaar. Juist op zulke dagen is het fijn als alles goed geregeld is. Wij bieden een warme en respectvolle omgeving waarin u in alle rust en met persoonlijke aandacht afscheid kunt nemen. Of het nu gaat om een traditionele koffietafel of een informele nagedachtenisborrel, wij denken graag met u mee.
Onbeperkt koffie/thee/water/cake
Exclusief huur gehele zaak* à 200,-
Voor bij de koffie (prijzen zijn per persoon)
- Vlaai 4,50
- Petitfours 4,50
Overige dranken worden apart genoteerd en doorbelast.
Drie uur afkoop(bier/fris/
wijn/koffie/thee/tapbieren). Inclusief drie rondes bittergarnituur
Extra uur pp 6,50
Hapjes (prijzen zijn per persoon)
- Soep 4,-
- Worstenbroodje 2,50
- Zachte Broodjes 5,50
- Harde Broodjes 7,-
- Broodje Kroket 3,50
- Ronde Snacks 1,-
- Alle andere hapjes ook te verkrijgen (zie feesten en partijen)
Exclusief huur van de gehele zaak* à 150,-
* hangt af van de grootte van de groep en van welke ruimtes er worden gebruikt.