ARRANGEMENTEN
BBQ Arrangementen
Hamburger, filetlapje, BBQ-worst, kipspies, diverse salades, sauzen, vers fruit en stokbrood met kruidenboter.
Hamburgers, speklap gemarineerd, kipspies, pepersteak, diverse salades, sauzen, vers fruit en stokbrood en kruidenboter.
Gebraden spareribs, runder hamburger, varkenshaas medaillon, kip-saté, zalmmoot, garnalenspies, diverse salades, sauzen, vers fruit, stokbrood en kruidenboter.
Zalmmoot, biefstuk, kipspies, spareribs, hamburger, saté van de haas, groentes, aardappel, diverse salades, sauzen en stokbrood en kruidenboter.
Inclusief de exclusieve Smoker BBQ en chefkok
* Exclusief bereiding op de bbq. Natuurlijk kunnen we wel zorgen voor een perfecte bbq-chef. Hiervoor rekenen we € 30,00.
Buffetten
Koude gerechten
- Rundvleessalade gedecoreerd met gevulde eieren.
- Kartoffelsalade met ui, gebakken spek en bieslookringen.
- Rolletjes gekookte achterham met asperge gegarneerd met verse ananas.
- Salade van diverse geplukte slasoorten met spekjes, croutons en een kruidendressing.
- Een combinatieplateau van gebraden roasted porc ribrollade en een zachte kerriesaus en een ambachtelijk gebakken seizoenpaté met cumberlandsaus.
- Gerookte boerenham geserveerd met een variatie van meloen.
- Een visplateau belegd met gerookte forelfilet, IJslandse pecheurgarnalen en krabchunks met een romige cocktailsaus
Warme gerechten:
- Stroganoff: gebraden reepjes fricandeau in een zachte stroganoffsaus met een garnituur van champignons, ui, paprika en room.
- Saté ajam: gemarineerde en gegrilde kipsaté in een satésaus.
- Gehaktballetjes, gebraden in een saus naar keuze.
- Rijst fleur: gekookte witte rijst met een fris groentengarnituur.
Supplementen:
- Bruin & wit stokbrood. Kruidenboter uit eigen keuken.
Koude gerechten:
- Aardappelsalade met gebakken spekjes, gegarneerd met gevulde eieren.
- Knabbelschotel: grote variatie in frisse rauwkostsalades, geserveerd met passende dressings.
- Plateau met rolletjes beenhesp met asperge.
- Gerookte Ardenner ham met een variatie van meloen.
- Kaasplateau met diverse artisanale kazen uit het Vlaamse en Waalse land, geserveerd met stroop en tutti fruti.
- Presentatie van gebakken seizoenpaté met ajuinconfituur.
- Gevarieerde visschotel met onder meer gerookte zalmfilet, gerookte forelfilet, IJslandse pecheurgarnalen, verrijkt met een zachte dillesaus.
- Plateau gesneden haring met gesnipperde ui.
Warme gerechten:
- Breugel schotel: malse reepjes varkensvlees in een Provençaalse roomsaus met champignons.
- Beenhesp: licht gerookte, voorgesneden beenham, geserveerd met een Cumberlandsaus.
- Vlaamse stoverij: mager rundvlees met Trappistenbier, uien, kersen en room.
- Pommes gratin: dunne schijfjes aardappel, ui, en look. Gegratineerd met kaas.
Supplement
- Een variatie van Bourgondische broodsoorten, stokbrood en kruidenboter.
Koude gerechten:
- Een salade van rundvlees gedecoreerd met gevulde eieren en tomaten gevuld met een vleesmousse.
- Rijk gevulde pastasalade van fusilli met fijne groenten en tomatenchutney.
- Waldorfsalade van appel, selderij, mandarijn en walnoten met een yoghurtdressing.
- Een plateau gebraden limousine rosbief, geserveerd met een zachte mosterd-dillesaus.
- Gerookte Ardennerham, geserveerd met een variatie van meloen.
- Een plateau belegd met een salade van krab, gegarneerd met gerookte zalmfilet, gerookte palingfilet, gerookte forelfilet en Hollandse garnalen. Geserveerd met een zachte sherrysaus.
- Fromage: een assortiment kazen met onder meer Franse roombrie, rambol noix (noot), Bleu d’Auvergne, Kernhem en gegarneerd met druiven. Het plateau wordt verrijkt met een grove paté van het seizoen, geserveerd met een uienconfituur.
Warme gerechten:
- Boeuf Bourguignon: rundvlees gestoofd met rode wijn, champignons, spek, en ui.
- Varkenshaas archiduc: varkenshaas in roomsaus met paddenstoelen en cognac.
- Pekingschotel: gebraden kipfilet in een lichte sojasaus met bamboescheuten, Chinese paddenstoelen, paprika, sesam en sugar snaps.
- Rijst fleur: gekookte witte rijst met een fris groentegarnituur.
Supplementen:
- Bruin, wit en ciabatta stokbrood & gesorteerde luxe minibroodjes, kruidenboter uit eigen keuken.
Koude gerechten:
- Caprese van Romatomaten met mozzarella, olijven, pijnboompitten, olijfolie en een balsamicodressing.
- Een rijk gevulde pastasalade met kip, fijne groenten en een zachte pestodressing.
- Een plateau met diverse gedroogde Zuid-Europese worstsoorten waaronder Spianata romana, scudetto, catiatore, parmasalie, truffelsalami en chorizo.
- Een combinatie van diverse tapas waaronder olijven, pepedew en gevulde paddenstoelen, pinchos, pikante gehaktballetjes en een streekkaasje.
- Vitello tonnato: kalfsfricandeau op schaal met rucola, een kruidige tonijnmayonaise, kappertjes en tomaatbruschetta.
- Gedroogde parmaham geserveerd met een variatie van meloen.
- Carpaccio van ossenhaas met alfalfa, pijnboompitten, dressing en parmezaanse kaas. (gepresenteerd op kleine bordjes).
- Bonbon van gerookte zalmfilet met gemarineerde garnalen op een bedje van gemengde slasoorten en een zachte kerriemayonaise.
- Een combinatieplateau met Symfoniesalade, gegarneerd met gerookte makreelfilet, gerookte palingfilet, gekookte mosselen.
Warme gerechten:
- Vetapa: victoriabaarsfilet in kreeftensaus met cashewnoten en garnalen.
- Kipoesters à la ossobuco (kip in groenten-tomatensaus).
- Veau dijonnaise: gebraden kalfsreepjes in een zachte mosterdsaus met een garnituur van champignons, ui en room.
- Wilde witte rijst met frisse groentegarnituur.
Supplement:
- Diverse stokbrood, ciabatta, tapenade & kruidenboter uit eigen keuken.